Header image alt text

Kerk Dinxperlo

Protestantse Gemeente Dinxperlo

Reservering

Naar de kerk maar eerst een plaatsje reserveren.
Overeenkomstig de verplichte overheidsregels kunt u zich hieronder digitaal aanmelden voor de kerkdienst van de komende zondag.

• Reserveren alleen mogelijk tussen maandag 18 uur tot uiterlijk zaterdag 18 uur of zolang het reserveringsformulier hieronder zichtbaar is.
  • Het aantal (nog) beschikbare zitplaatsen staat aangegeven.
  • Reserveren tot max. 6 pers. uit één gezamenlijke huishouding. Overigens worden nu ook de kinderen meegeteld voor het totaal.
  • Na het verzenden van uw reservering krijgt u een melding in het scherm of uw reservering al dan niet gelukt is.
  • U ontvangt daarna een bevestiging op uw emailadres.

Zondag 27 juni -9.30 uur;
Naast de ±10 medewerkers mogen nu 60 personen deelnemen aan de dienst. Op dit moment zijn er nog 60 plaatsen beschikbaar.

Reserveringsformulier voor zitplaatsen:

Hier aanvinken om te verklaren dat u of de door u aangemelde personen geen klachten hebben welke duiden op een (mogelijke) coronabesmetting en dat u akkoord gaat met ons Privacybeleid.

Klik hieronder op de button Reservering verzenden

⇒ Heeft u zich eerder aangemeld en onverwacht niet in staat om de dienst bij te wonen? Laat het ons dan weten via .

Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten, ook na vaccinatie!

Belangrijke basisregels voor iedereen;

• Was vaak en goed uw handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen
    Voorkom dat u andere mensen besmet.
    Ook bij een milde verkoudheid, zoals een loopneus.
    Blijf thuis tot u de testuitslag weet.