Header image alt text

Kerk Dinxperlo

Protestantse Gemeente Dinxperlo

Gebouwen

Als Protestantse Gemeente in Dinxperlo hebben wij de beschikking hebben over uitstekende accommodatie’s welke inzetbaar zijn voor vrijwel alle activiteiten binnen onze kerkelijke gemeente. Er wordt dan ook regelmatig gebruik gemaakt van de vernieuwde zalen in het kerkelijk centrum.

Naast de eigen gebruiksmomenten is de kerk of zijn de zalen ook te huur voor mensen buiten onze gemeente. Met name de zalen zijn uitstekend geschikt voor lezingen, vergaderingen, (verjaardag)receptie en presentaties.

Een voorbeeld;
(en wat is er nu mooier) een concert in de Kerk.

Onze voorwaarden zijn laagdrempelig, wij hanteren echter het beleid dat het gebouw alleen beschikbaar wordt gesteld voor activiteiten passend bij de hoofdfunctie van het betreffende gebouw.

Wat u persoonlijke wensen ook zijn, wij houden er zoveel mogelijk rekening mee. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van

• Alleen de Kerk
  • Grote zaal Kerkelijk Centrum
  • Een vergaderzaal
  • Gebruik van koffie, thee e.d.
  • Een geheel verzorgde koffietafel

Misschien een mooie lokatie voor uw vergadering(en) waarbij de koffie en thee bij binnenkomst voor u klaar staat. Ook mogelijk is een z.g. Self-Catering feestje, waarbij u zelf zorgt voor de hapjes en drankjes. In overleg bieden wij bijna onbegrensde mogelijkheden. Op verzoek ontvangt u vooraf een kostenberekening zodat u weet waar u aan toe bent.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Voor onze eigen kerkelijke gemeenteleden is het gebruik van de Kerk of het Kerkelijk Centrum naast de wekelijkse eredienst ook bekend als gebruik bij gelegenheden zoals een huwelijk of begrafenis. Bij gebruik door onze gemeenteleden berekenen wij slechts een deel van de werkelijke kosten. Hoeveel de kosten zijn is afhankelijk van de persoonlijke wensen en daarmee vrijwel altijd verschillend. Daarnaast is het bij een huwelijk of begrafenis zo dat de giften bij de jaarlijkse Kerkbalans over een periode van drie jaar verrekend worden.

De tarievenlijst geeft slechts een basistarief voor de gebouwen. Voor een volledig op u gebruikswensen aangepast tarief van gebouwhuur en voorzieningen zoals b.v. consumptiegebruik o.i.d., dan adviseren wij u om (uiteraard vrijblijvend) contact op te nemen met de beheerder, kerkrentmeesters en/of de adminstratie.

Tarievenlijst gebouwen per 1 januari 2017