Op zondag 12 september a.s. om 9.30 uur, is er in het kader van Ziekenzondag een viering in de Dorpskerk te Dinxperlo. Voorganger is pastor Mia Tankink.
De organisatie ligt bij de oecumenische werkgroep (samenwerking van Protestantse gemeente te Dinxperlo, RK parochie Maria Laetitia en Stichting De Zonnebloem Dinxperlo-Breedenbroek). In deze viering wordt vooral aandacht besteed aan de zieke medemens.
De opbrengst van de collecte is voor de lokale afdeling van de Zonnebloem Dinxperlo – Breedenbroek.
Omdat in verband met de vroege inleverdata van de kopij voor dit nummer van Kerkpad nog niet bekend is hoeveel mensen er precies op 12 september in de kerk mogen en of de 1,5 meter afstand er nog is wordt u via een persbericht in De Band van 7 september 2021 hierover verder geïnformeerd. U kunt de dienst in ieder geval mét beeld volgen via www.kerkdienstgemist.nl (Gelderland, Dinxperlo, Protestantse Gemeente).
Voor vervoer naar de kerk kunt u contact opnemen met Henk Wisman, 0315-653458.

Sylvia Vogelpoel