Matteüs 28:16-20
De wereld in
Jezus stuurt zijn leerlingen op weg. Overal in de wereld moeten ze over Hem vertellen. En alle mensen moeten zij dopen. Jezus belooft dat Hij altijd bij hen zal zijn.

Op het moment van schrijven is nog niet bekend hoe de maatregelen ten aanzien van het coronavirus na 1 juni zullen zijn. De kans is echter groot dat ook deze avondmaalsviering een viering op afstand zal zijn. In de Dorpskerk zullen brood en wijn hun plek krijgen op de nieuwe avondmaalstafel. Ook thuis, of waar u de dienst ook meemaakt, kunt u natuurlijk brood en beker op tafel neerzetten, zodat u het Avondmaal op afstand mee kunt vieren.
Houd de berichtgeving in de gaten voor het geval er een verruiming van de maatregelen plaatsvindt die het mogelijk zou maken om toch weer samen te komen om het Avondmaal te vieren.

Zondag Trinitatis
Dienst op afstand via Kerkradio of kerkdienstgemist.nl

ds. P. Bochanen

Avondmaal
Dienstcollecte: Avondmaal/diaconie
Uitgangscollecte: Kerk

Geef nu voor de collecte
klik op de collectezak

Eenvoudig, snel en veilig via uw bankrekening.