Naar de kerk maar eerst een plaatsje reserveren.
Vanaf juli mogen mensen weer naar de kerk onder bepaalde voorwaarden. Daarbij is de meest ongebruikelijke stap het vooraf moeten reserveren. Waarom? Omdat we moeten voldoen aan de overheidsregels die stellen dat kerkgangers vanaf begin juli een zitplaats moeten reserveren. Dit is om in geval van een nieuwe corona besmetting de betrokken mensen direct te kunnen informeren. Op zichzelf dus geen slechte zaak maar gevoelsmatig heel vreemd.

In de Dorpskerk kunnen – met de gestelde onderlinge afstand – maximaal 80 personen aanwezig zijn bij een kerkdienst. Dit aantal is inclusief alle aan de dienst meewerkende personen zoals de predikant, organist, ambtsdragers enz.

De mogelijkheid van aanmelding is iedere week vanaf dinsdagmorgen 9 uur tot zaterdagavond 18 uur voor de daarop volgende zondagsdienst. Ga daarvoor naar de pagina > Kerkdiensten > Reservering. Zodra alle plaatsen zijn volgeboekt of uiterlijk zaterdagavond 18 uur is de reservering voor die zondag gesloten. Vanaf de dinsdag daarna kunt u reserveren voor de dan volgende zondag.

Wees voorzichtig voor u zelf en uw medemens.
Reserveer uitsluitend wanneer er geen gezondheidsklachten zijn bij u of bij de door u aangemelde personen. Ontstaan er gezondheidsklachten tussen uw aanmelding en kerkdienst, kom dan niet naar de dienst maar meld u zich af, Ook als u plotseling niet kunt komen horen wij dat graag van u, wij kunnen de plaats(en) dan uitgeven aan anderen.

Reserveren kan uitsluitend via de boven genoemde pagina. Mocht u technische problemen ondervinden geef het dan even aan ons door via mail of telefoon 06 15111358.