En heerlijk waren ze, de hapjes. Want als het zondagavond is, is het geen tijd meer voor een cake, geen tijd meer voor een lunchbreak, maar gaan we lekker aan de hapjes. Lekkere wraps waren het deze keer!


En voor de fans van zoet had Renate wat meegenomen. Al ging dat toch anders dan gedacht. Want de schaal vol oreo-koekjes die eerst nog voor het grijpen lagen, bleken nodig te zijn voor het spel: oud-Hollands-oreo-sjoelen. In twee groepen verdeeld de opdracht om zoveel mogelijk punten te scoren. En de winnende groep kreeg voorrechten bij het discussiespel.
In de discussie een stelling met één groep die VOOR is en één groep die TEGEN is, waarbij de groepen voorbereidingstijd krijgen om hun argumenten te bepalen. En wij hadden natuurlijk gezorgd voor een interessante opbouw van thema’s….van ‘Heel Holland Bakt is het beste TV programma ooit gemaakt’ tot ‘De kerk heeft jongeren niets te bieden’. Het bespreken van de voors en tegens werpt een interessante kijk op de thema’s! Leuk, leuk, leuk!
Vast ritueel bij de #WPH is het aansteken van de kaarsjes. Ieder schrijft op een kaartje de naam van iemand waar hij/zij speciaal aan denkt, een lichtje voor wil laten schijnen, altijd gekoppeld aan het thema van de avond.

Edwin en Renate