Op 25 september was er in het Kerkelijk Centrum een avond georganiseerd voor vrijwilligers die mee willen helpen met de herinrichting van de Dorpskerk. Alle mensen die bij de enquête hebben ingevuld dat ze willen helpen waren hiervoor uitgenodigd. Aan het eind van de avond hebben er plusminus 28 dames en heren toegezegd dat ze willen helpen. Hier zijn we erg blij mee.
Wanneer er nog mensen zijn die zich alsnog op willen geven als vrijwilliger dan kan dat natuurlijk nu ook nog. In de planning is het wel gemakkelijk dat we meer namen hebben omdat we natuurlijk ook rekening houden met de dagen dat vrijwilligers niet kunnen in verband met andere afspraken.
Indien u helpen wilt kunt u zich opgeven bij Gerrit Gerritsen, tel. 652231 of per mail

Namens de projectgroep,
Gerrit Gerritsen