De acht diensten die in dit kerkblad vermeld staan, kennen maar liefst zes verschillende voorgangers. Dat heb je zo in vakantietijd. Vier keer gaan de eigen predikanten voor, allebei twee keer. Op de overige vier zondagen gaan gastpredikanten voor.

Op 9 augustus gaat ds. Henk Makkinga uit Doetinchem voor. Sinds vorig jaar zijn hij en zijn echtgenote Wijke Greydanus beiden voor 50% van de werktijd verbonden aan de Protestantse gemeente te Doetinchem voor het werk in en vanuit de Catharinakerk. Met hem kunt u dus op 9 augustus kennis maken. Zijn echtgenote zal op zondag 18 oktober in ons midden voorgaan.
Op 23 augustus gaat ds. Jaap van Sloten voor. Hij was tot zijn emeritaat werkzaam als geestelijk verzorger in de verpleeghuizen Den Ooiman en Antonia.
Op 30 augustus gaat mijn oud-collega in Lemelerveld ds. Florie van de Hoek voor. Zij is geestelijk verzorger in verpleeghuis Vreedenhoff in Arnhem. Twee jaar geleden ging zij al eens bij ons voor en naar ik begrepen heb ben ik niet de enige die zich verheugt op een weerzien met haar.
Op 6 september sluit ds. Dik Bos de rij van gastvoorgangers af. Hij is emeritus-predikant in Doetinchem.
Ik wens u zowel met de eigen als met de gastvoorgangers wat de diensten betreft een goede en inspirerende zomer toe.
Peter Bochanen