Evenals voorgaande jaren is in het najaar pakketjesverkoop van de Zending in samenwerking met de Wereldwinkel Dinxperlo om de goede doelen van Kerk in Actie te ondersteunen.

Ook dit jaar staan wij niet voor de deur bij de kerk maar kunt u op 2 manieren inschrijven:

1. via e-mailadres
    2. via onze beveiligde bestellijst (klik hieronder op de afbeelding)

U kunt weer kiezen uit 3 pakketjes.

1. Koffiepakket incl. 1 pak thee en 1 Tony’s Chocolonely reep
  2. Theepakket met 2 soorten thee en 1 pak chocoladebiscuits
  3. Chocoladeplankje met 5 verschillende smaken Tony’s Chocolonely repen

De prijs per pakketje bedraagt € 7,50.
U kunt bestellen tot 7 november!

Bestellen via de website wijst zich vanzelf, bestelpagina aanklikken artikel opzoeken, aantal ingeven, eventueel ander pakketje bijbestellen en u kunt gelijk betalen via uw eigen bankrekening.

Bij bestelling via e-mailadres betaald u bij het bezorgen van de pakketjes. Vermeld dan bij uw inschrijving duidelijk welk pakketje of pakketjes (nummer 1 , 2, en/of 3) en hoeveel u wilt bestellen, met vermelding van uw naam en adres.

Het streven is dat de pakketjes voor 1 december bij u thuis bezorgd worden en zijn daarom heel geschikt als Sinterklaascadeau of als attentie voor de feestdagen.

Alvast hartelijk dank!
Namens Wereldwinkel en diaconie/zending,
Anita Keuper en Reinau te Hennepe.