Evenals voorgaande jaren is in het najaar de pakketjesverkoop van de Zending in samenwerking met de Wereldwinkel Dinxperlo om de goede doelen van Kerk in Actie te ondersteunen.

Vanwege corona zijn de inkomsten voor de zending sterk teruggelopen en op deze manier hopen wij het een beetje te kunnen compenseren. Ook staan wij dit jaar vanwege corona niet voor de deur bij de kerk, maar daarvoor in de plaats kunt u op 2 manieren inschrijven:

U kunt kiezen uit 3 pakketjes:

1- Koffiepakket incl. 1 pak thee en 1 Tony’s Chocolonely reep
2- Theepakket met 2 soorten thee en 1 zakje mini Tony’s Chocolonely reepjes
3- Chocoladeplankje met 5 verschillende smaken Tony’s Chocolonely repen

De prijs per pakketje bedraagt € 7,50. U kunt tot en met 8 november uw bestelling plaatsen.

Bij bestelling via website wijst het zich vanzelf en betaald u gelijk via uw bankrekening.
Bij bestelling via e-mailadres betaald u bij het bezorgen van de pakketjes. Vermeld dan bij uw inschrijving duidelijk welk pakketje of pakketjes (nummer 1 , 2, en/of 3) en hoeveel u wilt bestellen, met vermelding van uw naam en adres.

De pakketjes worden voor 1 december bij u thuis bezorgd en zijn daarom heel geschikt als Sinterklaascadeau of als attentie voor de feestdagem

Alvast hartelijk dank!
Namens de diaconie en zending,
Reinau te Hennepe.