`Tijd van leven` zo wordt de speciale kerkdienst genoemd om met Wilma Bruggink haar leven te vieren. Zoals de meesten van jullie wel weten, heeft Wilma al vele jaren kanker waartegen ze al die jaren met grote levenskracht vecht. In de gesprekken met Wilma gaf ze een paar jaar geleden aan dat ze graag bij haar leven nog een soort kerkdienst wilde waarbij we stil kunnen staan bij al het moois en soms ook moeilijke, dat zich in het leven van Wilma heeft voorgedaan en voordoet. Hoe het wandelen in de natuur altijd heel belangrijk is en daarom hadden we de dienst ook: ‘Wandelen met Wilma’ kunnen noemen. Toen Wilma dit verzoek deed, spraken we af dat zij aan zou geven, wanneer het moment daar zou zijn om deze dienst te houden. En dat moment is nu gekomen.
Niet omdat de gezondheidstoestand van Wilma drastisch is verslechterd maar wel omdat de omstandigheden nu zo zijn, dat het nog kan.
En we niet kunnen weten, hoe lang dat nog zal duren. We hopen natuurlijk nog heel lang.
Iedereen die met Wilma, Gerwin, Vera en Stijn en Renske mee heeft geleefd en meeleeft, is van harte welkom om dit bijzondere moment met haar te delen.
Ook de jongeren en kinderen voor wie ze zich altijd zo heeft ingezet, worden nadrukkelijk uitgenodigd om te komen.
De dienst is op 23 september a.s. om 16.00 uur in de Dorpskerk.
Medewerking wordt verleend door Johan Klein Nibbelink en Han Hofs en mogelijk nog anderen.
De dienst wordt voorbereid door Wilma Bruggink, Gonnie te Grotenhuis, Margriet Hengeveld, Anneke Jansen, Mirjam Westendorp en ondergetekende. Graag tot dan!

ds. Anne van Voorst