Op 30 juni zal Theo Menting worden bevestigd in het ambt van predikant en als zodanig worden verbonden aan de Protestantse gemeente te Gendringen – Bontebrug. De dienst in Gendringen begint om 14.30 uur. Theo is theoloog, kerkmusicus en theatermaker en als zodanig in het verleden betrokken geweest bij projecten van Podium Dinxperlo. Ook heeft hij de cantorij wel eens geleid. Theo is van Rooms-Katholieke huize, maar gaandeweg groeide bij hem het verlangen om predikant te worden in de Protestantse Kerk. Daar was nog wel wat aanvullende studie voor nodig, die hij inmiddels met succes heeft afgerond. Ook namens onze gemeente wil ik Theo van harte feliciteren met zijn aanstaande bevestiging. En onze buurgemeente Gendringen-Bontebrug feliciteer ik van harte met hun nieuwe predikant met zijn vele talenten.

Peter Bochanen