Seniorenmiddag 29 mei 2024 j.l.

Bij de aankondiging voor deze seniorenmiddag was al gemeld dat het een bijzondere middag zou worden. Vroeg in de middag was er al een inloop van de eerste bezoekers die gezellig aan de gereedstaande tafels plaatsnamen en er ontstonden geanimeerde gesprekken.

Rond 15.00 uur nam Wim Hoftijzer namens de organisatie het woord en heette allen hartelijk welkom.
Het openingslied was uit het liedboek lied 415 onder begeleiding van Joop Kleinhesseling op keyboard, waarna Wim de tekst “in de stilte” voordroeg, waarin de moraliteit die een mens kan uitstralen naar voren kwam.

De gehele middag werd vervolgens omlijst met gezellige accordeonmuziek, verzorgd door Gerrit Kuiperij, waarin ontspannende meezingers en liederen opgenomen waren. Tijdens deze muzikale omlijsting was er voldoende gelegenheid om op een fijne en ontspannen manier met elkaar een gesprek aan te gaan.

Het hoogtepunt van deze middag was wel het buffet dat door de dames en heer van de organisatie was samengesteld. Allereerst werd een kop soep geserveerd, waarna gebruik gemaakt kon worden van een smaakvol en goed samengesteld buffet. Tot slot nog een heerlijk nagerecht.
Aan het eind van deze middag werd een lied gezongen van Jacqueline van der Waals op de melodie van “The Rose”, dit maakte veel indruk.

Het geheel betrof een uitstekend georganiseerde, gezellige en ontspannen seniorenmiddag. Namens de aanwezigen bracht Henk Wassink dan ook zeer terecht  bijzonder dank aan de organisatie voor deze dag. Ook werd waardering uitgebracht voor de fijne en gezellige muzikale omlijsting door Gerrit Kuiperij en Joop Kleinhesseling, dat onderstreept werd met applaus van de aanwezigen.

Henk Seesink