Header image alt text

Protestantse Gemeente Dinxperlo

Podium

PASSIE MET PODIUM!

Podium Dinxperlo brengt op 24 maart en 8 april een aantal delen uit “De Passion” van Adrian Snel op het de planken.

Al tijdens de voorbereidingen van het Kerstproject van afgelopen jaar kregen we van de koorleden de vraag of Podium Dinxperlo ook nog plannen had voor het voorjaar van 2018.

Als organisatie waren we daar geruime tijd voor kerst al voorzichtig aan het brainstormen over een mogelijk nieuw project maar hadden nog niets definitief besloten. Juist die vragen, de betrokkenheid, het enthousiasme en de passie vanuit het koor heeft ons het laatste zetje gegeven om snel met nieuwe plannen aan het werk te gaan. Het resultaat was dat we nog voor kerst 2017 de eerste mail konden versturen met de aankondiging dat Podium Dinxperlo direct na kerst met een nieuw project ging starten.

Vanaf begin januari van dit jaar is het koor, dat ook nu weer uit bijna 60 zangers en zangeressen bestaat, druk aan het repeteren met prachtige muziek. Naast koorzang hebben we ook een aantal solisten in het koor die vol overgave met de solo’s aan het werk zijn. Het geheel wordt muzikaal begeleid door een combo.

Al met al belooft het een aantal mooie concerten te worden.

Het resultaat van de repetities wil Podium Dinxperlo u graag laten horen.

De optredens zijn:

• Zaterdagavond 24 maart
    Grote kerk Halle, (Dorpsstraat 19)
    aanvang 20 uur

• Zondagavond 8 april
    Dorpskerk Dinxperlo,
    aanvang 19 uur

U komt toch zeker ook !?

Podium Dinxperlo