Door intensieve banen, een druk sociaal leven en opgroeiende kinderen schiet er voor dertigers en veertigers weinig tijd over in de week. Ze zoeken hun inspiratie steeds meer online. Speciaal voor hen heeft online platform MijnKerk een training ontwikkeld: ‘Geestelijk fit: Ontwikkel meer rust in hoofd en lijf’. Op zondag 15 november is de eerste sessie.
Gedurende vier weken krijgen deelnemers elke dag praktische inzichten en oefeningen in hun mailbox. Na de training hebben zij gewoontes ontwikkeld waarmee het hen beter lukt om te genieten van het goede, te mediteren en/of stil te zijn en te ontspannen. Ook leren ze goed voor zichzelf te zorgen en tijd door te brengen met God. Deelnemers kunnen de training op eigen tempo en in hun eigen tijd volgen. Inschrijven voor 1 november? Dan doe je gratis mee!
Support
Dominee Niels Gillebaard organiseert tijdens de cursus elke maandagavond vrijblijvend een online Zoom-bijeenkomst. Hier krijgen deelnemers de support die ze nodig hebben en kunnen ervaringen met andere cursisten worden uitgewisseld. Gillebaard: “Voor veel mensen is 2020 een zwaar jaar waarin het dagelijks leven ingrijpend is veranderd. Het coronavirus heeft gevolgen voor ons allemaal. Juist nu we ervaren hoe onzeker ons bestaan kan zijn, maken we tijd om te zoeken naar rust en daarmee naar wat goed, mooi en echt is. Daarvoor hoef je echt geen uren per dag uit te trekken, met een half uur per dag kom je al heel ver. Deze training hebben we speciaal ontwikkeld voor dertigers en veertigers, ook als ze weinig hebben met kerk of geloof.”
MijnKerk
De training van MijnKerk start op zondag 15 november. Iedereen die zich voor 1 november inschrijft, kan gratis meedoen. Inschrijven voor de training kan via www.mijnkerk.nl/training
Bezoek de website www.mijnkerk.nl, volg MijnKerk op Facebook www.facebook.com/Mijnkerk , Instagram www.instagram.com/mijnkerk.nl en Spotify https://open.spotify.com/show/01hZinNN1g1ol521d0dBX2
Vragen? Mail naar