Wie in de kersttijd weleens bij me thuis is geweest, die weet dat wij een voorliefde hebben voor kerstgroepen/kerststallen.
Nu wordt er elk jaar een kerstgroepententoonstelling gehouden in Kranenburg bij Vorden in het Heiligenbeeldenmuseum. In de Antonius van Paduakerk staan honderden kerstgroepen opgesteld uit alle delen van de wereld.
Nu zou ik samen met u/jullie die kerstgroepen willen gaan bekijken. Ik wil dat heel eenvoudig opzetten, zonder veel organisatie. Ik stel voor dat we verzamelen op zaterdag 22 december om 12.30 uur op de parkeerplaats bij de Dorpskerk in Dinxperlo. Ieder zorgt voor eigen vervoer of dat hij met iemand kan meerijden. Gezamenlijk rijden we dan naar Kranenburg. De toegang tot de tentoonstelling kost 5 euro. Volgens de website is de museumjaarkaart ook geldig. Voor meer informatie, zie ook: https://www.heiligenbeeldenmuseum.nl/museum/kersttentoonstelling. U mag zich bij mij opgeven, maar dat hoeft niet. Als u 5 minuten van tevoren bedenkt om toch mee te gaan, dan kan dat ook. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom om mee te gaan.
ds. Anne van Voorst