Nu de verbouwing van de Dorpskerk is afgerond willen we u graag op de hoogte stellen van de mogelijkheden om de diensten op afstand te volgen. Wat zijn de mogelijkheden?
Kerkradio
De kerkdiensten worden nog via kerkradio uitgezonden en zijn thuis via de luisterkastjes nog steeds live te volgen. Wij kunnen de diensten niet meer op een geluid cd opnemen en daarom vervalt de herhaling op  zondagavond om 19.00 uur.
Kerk tv
Gelukkig weten velen van u de weg naar kerkdienst gemist al te vinden. Voor degene die het nog niet weet volgt hier een korte uitleg. Om de uitzending te volgen moet u de beschikking hebben over een internetsignaal, een laptop, tablet of een smartphone.  U gaat rechtstreeks naar de site www.kerkdienstgemist.nl
Op de site ziet u een overzichtskaart van Nederland. U kunt hier klikken op de provincie Gelderland en vervolgens op Dinxperlo.
Hier kiest u voor de Protestantse Gemeente Dinxperlo. U ziet dan een aantal diensten die al zijn geweest, maar die u nog steeds kunt bekijken. Verder wordt ook aangegeven wanneer de volgende dienst gehouden wordt. Ook rouwdiensten kunnen in overleg met de familie uitgezonden worden. Ook deze diensten worden op dit overzicht van te voren aangekondigd. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de dienst wordt de apparatuur aangezet en kunt u al luisteren naar het orgel.
Voor de oudere gemeenteleden is het echt de moeite waard om eens te onderzoeken of u mee kunt kijken via kerkdienst gemist. Vraag uw kinderen, of liever uw kleinkinderen eens naar de mogelijkheden bij u in huis.
Veel kijk en luisterplezier.

College van kerkrentmeesters,
Gerrit Gerritsen