Als regelmatige website bezoeker heeft u het al vast wel gemerkt; de kerkenraad berichten staan niet meer op de kerkenraad pagina. Sinds enige tijd leest u deze met regelmaat op de gewone berichtenpagina. Dat geeft de kerkenraad de mogelijkheid om sneller met u te communiceren over een bepaalde items en hoeft er niet eerst gewacht te worden op de notulen uitwerking.

Het blijkt aanmerkelijk prettiger te lezen als items afzonderlijk zijn te lezen en voorzien zijn van een duidelijk koptekst zoals u dat gewend bent op de berichtenpagina. Na een geruime proefperiode blijkt nu ook dat daarmee de kerkenraad berichten ook beter en gerichter worden gelezen. Het voordeel is dat u als website lezer direct betrokken bent bij al het kerkenwerk. En…., alle berichten zijn voor iedereen op één pagina terug is te zien, dat is wel zo gemakkelijk.
Vreemd dat we daar niet eerder aan gedacht hebben….

Daarmee zijn ook de (bekende) problemen verdwenen dat berichten vaak dubbel zichtbaar zijn. Ook is de extra kerkenraad pagina thans overbodig geworden en zal dan ook met enkele maanden vervallen.