Header image alt text

Kerk Dinxperlo

Protestantse Gemeente Dinxperlo

Kerk en Beeld

Incidenteel worden door Theo Heesen delen van kerkdiensten via Facebook uitgezonden. Dus niet elke week, maar Theo probeert in elk geval bijzondere diensten zoals familiediensten te volgen, net zoals ook de ziekenzondag vanuit de r.k. kerk is geplaatst. Het is zichtbaar door op de onderstaande facebookbutton te klikken.

FCB01

Voorwaarde om het te bekijken is wel dat men ook Facebook heeft. In dat geval moet men zich aanmelden bij de groep: pg-dinxperlo, te vinden door deze naam in te typen in de bovenste zoekregel van Facebook.

Indien Theo een kerkdienst volgt wordt er voorafgaand (ca. 10 minuten) aan de dienst een afbeelding geplaatst van die kerk. Lukt het niet, of weet men niet hoe men met pg-dinxperlo contact kan leggen, mag men Theo Heesen bellen (06-48252266) en hij komt langs.