Al een paar keer werd ik in het dr. Jenny door een bewoner benaderd met de vraag waarom hij of zij op zijn nieuwe smart-tv niet de kerkdienst van Dinxperlo kan ontvangen. Deze vraag is ook bij de kerkrentmeesters neergelegd. Het blijkt dat het wifi-signaal op de kamers van de bewoners te zwak is om de kerkdienst op de televisie te vertonen. Omdat het tot nu toe bij een individuele vraag blijft, bestaat de indruk dat het verbeteren van het wifi-signaal niet de prioriteit heeft van degenen die er over gaan. Daarom is in overleg met de kerkrentmeesters afgesproken dat ik hier een oproep zou doen om na te gaan of meerdere bewoners van het dr. Jenny met dit probleem kampen. Graag hoor ik dat van u. U kunt me bellen of hierover e-mailen. Ook de families van hen die niet meer in het dr. Jenny zijn maar daar eerder ook al tegenaan liepen, wordt gevraagd te reageren. Mijn adresgegevens kunt u achterin het kerkblad vinden.

ds. Anne van Voorst