Zondag 17 maart, 19.00 uur, is er in de Dorpskerk in Dinxperlo een dienst in de Achterhoekse streektaal.
Het thema van de dienst is: ‘Wonderlek’.
Als Petrus, in een wonderlijk verhaal, over het water van een meer naar Jezus toe loopt begint hij te twijfelen. Wie zou dat niet doen? Zodra de twijfel toeslaat gaat het mis. Mag je dan nooit twijfelen? Is dat wel mogelijk?
Ds. Hans Hinkamp neemt ons mee in een herkenbare wereld vol twijfels.
Een kerkdienst over er soms door zakken en dan houvast zoeken, om niet kopje onder te gaan.
Alle liederen en teksten zijn in de Achterhoekse streektaal, aangeleverd door de werkgroep Dialect en Religie verbonden aan het Erfgoed Centrum Achterhoek en Liemers.
Medewerking aan de dienst wordt verleend door Alles Andès met muziek en zang in de Achterhoekse streektaal en Bert Kleinhesseling op het orgel.
U hoeft geen liedboek mee te nemen, de dienst is te volgen via het beeldscherm.
We hopen u ook te mogen begroeten op zondagavond 17 maart!

Met vriendelijke groet, commissie avonddiensten,
Ingrid Bruntink, Anke Boland en Ria Veerbeek