Header image alt text

Protestantse Gemeente Dinxperlo

Resultaat

Kerkbalans 2022: het eindresultaat
Hoewel op dit moment de Actie Kerkbalans 2022 nog maar net is gestart, willen wij bij voorbaat iedereen die bijdraagt of heeft bijgedragen heel hartelijk bedanken voor de noodzakelijk en onmisbare steun aan onze kerk.

Transparantie in toezeggingen;
de bijdragen welke zijn ontvangen en/of toegezegd, worden hieronder bijgehouden.
(zichtbaar v.a. begin februari a.s.)

Resultaat van maand tot maand
We kregen in de maand januari toezeggingen binnen voor een bedrag van €…..
Het verwachte resultaat zit op € 220.630,00 zoals in onze begroting is opgenomen.

We kunnen dus nog wel wat hulp gebruiken! Heeft u nog geen bijdrage toegezegd of overgemaakt voor Kerkbalans, dan hopen we natuurlijk dat u dat alsnog wilt doen.

Het is ontzettend belangrijk voor het functioneren van onze kerk in Dinxperlo. Dit geld stelt de kerk in staat om een plek te zijn waar mensen rust en verdieping vinden. Waar we God en elkaar ontmoeten. Waar we zorgen voor elkaar en voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben.