Collectebonnen van 75 cent zijn er niet meer.  Nu vrijwel iedereen gebruik maakt van de nieuwe serie collectebonnen worden de bonnen van 75 cent niet meer bijgedrukt. De bonnen welke u misschien nog in huis heeft, kunt u voor een onbeperkte periode blijven gebruiken. Uiteraard blijven de collectebonnen van 1, 2 en 5 euro gewoon bestaan.

Collectebonnen van onze kerk zijn per vel van 20 stuks verkrijgbaar als bon van € 1,00 – € 2,00 en € 5,00. De kaarten kosten dus per vel 20, 40 of 100 euro.
Uw gift aan de kerk kost u maar de helft.
De aftrek inkomstenbelasting bij gebruik van collectebonnen kan (heel) ver oplopen. Voor velen van u dan ook de reden om te kiezen voor onze collectebon.
Bij ieder vel collectebonnen krijgt u een kwitantie, duidelijker kan het dus niet zijn bij uw belastingaangifte.

Het is ook mogelijk om uw aan te schaffen collectebonnen mee te nemen in een overeenkomst voor een periodieke gift. Daarmee komt gelijk de drempel van het verzamelinkomen te vervallen.
Collectebonnen kunt u eenvoudig online bestellen via onze website (www.pg-dinxperlo.nl) of door het bedrag over te maken op bankrekening
NL60 RABO 0364827130 t.n.v. PG Dinxperlo
onder vermelding van de gewenste collectebonnen. Na ontvangst van uw betaling worden ze z.s.m. bij u thuisbezorgd.
Afhalen kan ook bij de administratie (Lensink,   B. IJzerdraatstr.18).
Vragen? Dan een telefoontje naar 653085 of 653088.

Namens de kerkrentmeesters,
Bertus te Grotenhuis