De organisten hebben het plan opgevat, om vanuit de Dorpskerk een muzikaal uurtje te gaan verzorgen, door middel van orgelspel, met medewerking van solisten zoals trompettisten en zangers/zangeressen.
Alles staat nog aan het begin en moet nog verder uitgewerkt worden, maar het is onze bedoeling, dat u als gemeentelid een lied of een muziekstuk kunt opgeven en wij dit, voor zover mogelijk uitvoerbaar, laten horen. Dit muzikaal uurtje zal worden opgenomen en via kerkdienstgemist.nl is dit dan terug te luisteren. Afhankelijk van de behoefte zullen we kijken, hoe vaak dit zal worden gedaan. Ons streven is éénmaal per maand een uurtje te verzorgen en we laten u weten wanneer de eerste keer op de site staat via afkondigingen in de kerkdienst.
Uw keuze mag u per mail doorgeven aan: .
Wij zien uw reactie en opgave graag tegemoet.
Een muzikale groet van
Dick, Bert en Joop