Kom in actie voor de zending!
Kerk in Actie bevordert de voortgang van het Evangelie in de wereld. Dit gebeurt onder andere door: het steunen van kerkopbouw, evangelisatie, het stimuleren van gesprekken tussen christenen en andersgelovigen, het versterken van theologische opleidingen, het benutten van nieuwe media en het ondersteunen van onderwijs en jeugdwerk.
Wij zoeken versterking van ons zendingswerkteam … iemand die ons wil helpen met het voorbereiden en begeleiden van o.a.:
*             De traditionele openluchtdienst op Eerste Pinksterdag in het Heurnse Bos
*             De jaarlijkse rondgang van de zending in september
*             De verkoop van pakketjes in samenwerking met de Wereldwinkel in november
Wij vergaderen 6x per jaar (1 ½ uur) in een gemoedelijke sfeer en collecteren 4x per jaar tijdens de kerkdienst voor de zending.

WIL JIJ ONS HELPEN OF WIL JE MEER INFORMATIE?
Neem dan contact op met: Ria Veerbeek – tel. 651630