We hebben een tijdje nagedacht over de naam en kwamen uit bij ‘Doopreünie’! Zondag 30 juni kwamen 8 kinderen met hun ouders bij elkaar in de kerk voor een soort reünie. Allemaal kinderen die de afgelopen jaren gedoopt zijn, hun ouders en broers en zussen kwamen natuurlijk ook gewoon mee! Een warme zondag, dus we begonnen met wat drinken buiten naast de kerk. Daarna was er in de kerk een krabbeldienst. Elk kind kreeg een kaarsenstandaard met daarop hun eigen naam.
En, de al wat oudere kinderen wisten het wel, na het zingen van de liedjes en het luisteren naar het verhaal van de dominee was het tijd om samen een pannenkoek te eten (bedankt oma Dini voor het bakken)! Ook dat kon heerlijk in de schaduw van onze mooie Dorpskerk.
Mooi om zo nog weer even stil te staan bij de doop en ook andere ouders te ontmoeten.

Ester en Renate