Tijdens het bezoek van onze vrienden uit onze partnergemeente Heidenau, het afgelopen Hemelvaartsweekend, kreeg de kerkenraad en de hele gemeente een uitnodiging om de feestelijke en plechtige opening van het nieuwe kerkgebouw in Heidenau bij te wonen. De kerk en bijgebouwen hebben de afgelopen twee jaar een grondige renovatie ondergaan. Deze vernieuwde kerk zal in het weekend van 1 en 2 september feestelijk heropend en ingewijd worden.
De uitnodiging voor de gemeente van Dinxperlo is voor zondag 2 september; dan is de feestelijke openingskerkdienst ’s middags om twee uur. Aansluitend is er een gemeentemiddag met de mogelijkheid om de kerk en alle ruimtes te bezichtigen.
De gemeente van Heidenau zou het erg fijn vinden als er een delegatie uit Dinxperlo aanwezig zou zijn bij deze feestelijke heropening.
Omdat we graag onze verbondenheid met de kerk van Heidenau in stand willen houden, willen we graag met een aantal gemeenteleden vanuit Dinxperlo naar deze opening toe. Hebt u zin om mee te gaan? Wilt u wel eens ervaren hoe fijn deze contacten kunnen zijn? Meldt u dan aan bij een van onderstaande personen.
We willen op zaterdag vertrekken en op maandag weer terugrijden. Verdere details over de reis, de overnachtingen enz. zijn afhankelijk van het aantal personen dat zich aanmeldt en worden op een later tijdstip besproken. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 23 juli op een van de volgende mailadressen: annieklumpenhouwer@gmail.com, wnijeboer@hotmail.com.
We hopen dat u geïnteresseerd bent en u aanmeldt!

Een hartelijke groet van de interim-Heidenaucommissie,
Annie Klumpenhouwer, Diny Nijeboer, Henk Wassink, Jody Rexwinkel