Op 9 november 2023 speelt acteur en zanger Bastiaan Ragas zijn voorstelling ‘In Gods naam’ in De Stadswal in Doetinchem. De Lambertikerkgemeente Zelhem en de protestantse gemeenten van Didam, Doetinchem, Varsseveld en Dinxperlo heten u van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Kaarten voor de voorstelling zijn online te koop via:  www.theateringodsnaam.nl/doetinchem
De voorstelling begint om 20.00 uur.

Persoonlijke reis door de Bijbel
In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Hij verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel meest onbegrijpelijke boek ter wereld.

Organisatoren
Deze theatervoorstelling wordt georganiseerd door De Lambertikerkgemeente van Zelhem en de protestantse gemeenten van Didam, Doetinchem, Varsseveld en Dinxperlo.  Met de voorstelling hopen zij dat de aanwezigen geraakt worden door het persoonlijke verhaal van Ragas en de verhalen uit de Bijbel.

Doorpraten
In de week erna op 14 november om 20.00 uur zullen we nog met elkaar in gesprek gaan over deze voorstelling in het Kerkelijk Centrum. Daarvoor kunt u zich aanmelden bij ds. Anne van Voorst.