Het afscheid van de Heurnse Kerk is op 26 april heel anders verlopen dan dat we eerder hadden verwacht. Door de corona moesten we afscheid nemen met weinig  mensen in de kerk. Gelukkig hebben veel mensen de dienst wel digitaal kunnen volgen. Als u echter aangewezen bent op de kerkradio dan mist u toch wel de beelden en de beleving in de kerk. Gelukkig heeft Derk Beernink foto’s gemaakt van deze dienst. Hij heeft hier een heel mooi fotoboek van gemaakt. Ook de attributen die vanuit de Heunse Kerk een plekje hebben gekregen in de Dorpskerk zijn mooi in beeld gebracht. Wanneer u het interessant vindt om dit fotoboek te bekijken kunt u dit doorgeven aan Gerrit en Henny Gerritsen, tel. 0315-652231. Wij noteren dan uw naam en zorgen dat het fotoboek bij u komt. Na een paar dagen halen wij het boek weer op en brengen het naar iemand anders.
Gerrit en Henny Gerritsen