Zaterdag 14 december geeft Chr. gem. zangvereniging Vriendschap IJzerlo o.l.v. Miriam Versteegen, een adventsconcert met medewerking van het Chr. Heurns Mannenkoor o.l.v. Harry Boontje.
Het concert vindt plaats in het Dorpshuus in IJzerlo, aanvang is 19.30 uur.
De koren zullen apart verschillende nummers zingen en ook zal er gezamenlijk opgetreden worden. Entree vrije gift.

Zondag 22 december, vierde advent; 10.30 uur Gottesdienst in de Ev. Ref. Kirche te Suderwick, m.m.v. Chr. Heurns Mannenkoor.

Op donderdag 19 december ’s morgens om 10.00 uur verzorgt Con Spirito, o.l.v. dirigent/pianist Ben Simmes, een koffie-/kerstconcert in het Grand Café van woonzorgcentrum Careaz Dr. Jenny te Dinxperlo voor bewoners, gasten en medewerkers.

Op zondag 22 december om 20.00 uur volgt dan nog het grote kerstconcert
van Con Spirito in de Goede Herderkerk te Dinxperlo o.l.v. dirigent Ben Simmes.
Gastoptredens worden verzorgd door K.E.R.N. een viertal zangeressen (plus pianist)
van het vocaal ensemble Luscinia uit Ulft.

Podium:
14 december: Kerstconcert,